Bryggeloftet

KIM-senteret har startet et gratis fritidstilbud til alle over 18 år. Fritidstilbudet blir arrangert i 2. etasje i lokalene våre i Kjøpmannsgata 33. På fredager og lørdager har vi e-sport og brettspill, i tillegg har vi søm og redesign som foreløpig arrangeres på lørdager.

E-sport og spill

Dette er rusfritt arrangement og helt gratis å være med. Ingen påmelding, ingen forpliktelser, bare å møte opp når du vil! Vi stiller med gratis kaffe, te og godt humør.

Vi holder til i 2. etasje i en av de gamle bryggene i nedre del av Kjøpmannsgata. Her har vi to rom tilgjengelig, ett med splitter nye gaming PCer og plass til mange og ett litt mindre og stillere rom med plass til en mindre gruppe. Vi møtes nå to ganger i uken, fredag 16.00 – 20.00 og lørdag 14.00 – 17.00.

Det er flere tilbud disse dagene. Vi har laget noen quizzer selv på papir og bruker også Kahoot. Hva som blir tema og quiz er opp til gruppen. Vi har hittil diskutert litt mestring, økonomi, fritidstilbud, film, musikk og aktuelle dagstema. Av quiz har vi vært innom pop-musikk, hovedstader i verden, kjendiser og lignende. Så her er det mye å velge i!

Vi har også brettspill, kortspill, Sjoelbak, turneringer og e-sport. Brettspill har vi i mengder, blant annet Risk, Ticket to ride, Politisk ukorrekt, Alias, Fantasi, Geni og mange mange fler. På e-sport siden trenger du egen Steam-konto, vi spiller free-to-play spill og ønsker å få til ett eget e-sport lag. 

Vi tilbyr gaming-utstyr som møter dagens e-sportstandard, så det er lagt opp til slik at de som vil prøve det lille ekstra ikke skal være begrenset av utstyr. Husk likevel at vi har lav terskel for ferdigheter og spillinteresser, alle er velkommen! 

Søm og redesign

Søm og redesign er et helt nytt aktivitets- og fritidstilbud i regi av KIM-senteret og Mental Helse Trøndelag. Tilbudet er gratis og vi stiller med alt som behøves, inkludert kaffe og te.

Dette er et tilbud til de som ønsker å lære mer om søm og redesign i fellesskap med andre interesserte i et sosialt miljø.

Gardin til kjole; det vil bli gitt opplæring i søm og bruk av symaskin. Det vil bli prosjekter hvor det gjøres reparasjon av klær, redesign av klær og skapes nye produkter.

” Dette skal være et åpent tilbud for personer som ønsker sosial kontakt, motivasjon for læring, og som ønsker å utvikle egen kreativitet og mestring.”

Aktiviteten vil den første tiden bli gjennomført på lørdager. På sikt vil vi også holde åpent på fredager.

Du finner oss på Facebook:
https://www.facebook.com/somogredesign
https://www.facebook.com/bryggeloft