Hvem er vi på Bryggeloftet

Bryggeloftet er et aktivitets- og fritidstilbud til alle over 18 år. Det er rusfritt og helt gratis å være med. Ingen påmelding, bare å møte opp!

Vi holder til i 2. etasje i en av de gamle bryggene i Kjøpmannsgata. Her har vi to rom tilgjengelig, ett med splitter nye gaming PCer og plass til mange og ett litt mindre og stillere rom med plass til færre. Vi møtes nå to ganger i uken, fredag og lørdag.

Det er flere tilbud disse dagene. Vi har laget noen quizzer selv på papir og bruker også Kahoot. Av temaene vi diskuterer så er det opp til gruppen hva vi tar opp. Det kan være alt i fra film og musikk til økonomi og mestring!

Vi har også brettspill, kortspill, turneringer og e-sport. Brettspill har vi i mengder, blant annet Risk, Ticket to ride, Politisk ukorrekt, Alias, Fantasi, Geni og mange mange fler. På e-sport siden trenger du egen Steam-konto, vi spiller free-to-play spill og ønsker å få til ett eget e-sport lag.

Vi tilbyr gaming-utstyr som møter dagens e-sportstandard, så det er lagt opp til slik at de som vil prøve det lille ekstra ikke skal være begrenset av utstyr. Husk likevel at vi har lav terskel for ferdigheter og spillinteresser, alle er velkomne! Er det et spill du brenner for? Vi spiller det med deg og gir coaching om ønsket.

Du finner oss på sosiale medier, vi har en superhemlig gruppe og en side!

Bryggeloftet på Facebook
Superhemlig gruppe

Lene

Ansatt på KIM-senteret som potet og erfaringskonsulent. Jobber med sosiale media, grafisk design og er butikkmedarbeider på Sirkulus. Har tidligere hatt dilla på WOW. Spiller en del på PS3 fremdeles, men går mest i brett- og kortspill.
Favorittspill: Ticket to ride, UNO, Cards Against Humanity, Bioshock, Alice Madness Returns, WOW, CSGO.

Lasse

Jobber i KIM-senteret. Arbeidsleder på Sirkulus. Begynte med dataspill på tidlig 90-tall. PC-først og deretter xBox. Har spilt noe brettspill og kortspill.
Favorittspill: Magic the Gathering, Pandemic, Settlers of Catan, Fallout, Oblivion, Skyrim, Mass Effect, DOOM, Division, Halo, Legospillene, Carcassone, Minecraft.

Håkon

Ansatt som e-sport instruktør på KIM-senteret på fredager og lørdager. Jobber med grafisk design og bærer mye kunnskap rundt e-sport og streaming. Har tidligere arrangert og konkurrert i mange turneringer i Counter-Strike og mer. Alltid vært hekta på skytespill og er til tider litt nerdete. Spør meg om noe!
Favorittspill: CSGO, Overwatch, Fortnite, Apex Legends, osu!.

Tor

Ansatt ved KIM-senteret og Bryggeloftet som aktivitør og humørspreder ved Bryggeloftet. Begynte med X-box og gikk så over til PC-spill. Spiller mye Wow, Conon Exails og Satisfactory. Men er mest interessert i brettspill, strategispill som Robot Risk, Underworld og Ticket to ride. Trives ellers med mye trivelige folk og er en sosial person.


Vi har fokus på smittevern. Det er ikke samling på mer enn 10 mennesker i lokalet. Det vil være håndsprit tilgjengelig og overflatevask.